Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop


Foto op houten blok goedkoop

 

Foto op houten blok

Wil je eens wat anders dan een foto in een fotolijstje? Een leuk en origineel alternatief voor een fotolijstje is een foto op houtblok. Een groot voordeel van een fotoblok is dat je hem niet hoeft op te hangen. De randen van een fotoblok zijn namelijk 4 cm dik. Je kunt hem dus gewoon in de vensterbank of op je bureau neerzetten! Je hebt de keuze uit twee houtsoorten: wordt het een strakke foto op berkenplex of een foto op exotisch bamboe?

Foto op Berkenplex

Berkenplex bestaat uit twee op elkaar geperste platen multiplex. Hierdoor ontstaat een stevig blok, waarvan de zijkanten mooi afgewerkt zijn. Berkenplex heeft een lichte houtstructuur, de nerven en noesten komen dus subtiel door je foto heen. Dit geeft jouw foto een erg natuurlijke uitstraling. Een foto op berkenplex is 4 cm dik en kan daardoor vrij zwaar zijn. Toch is het blok makkelijk neer te zetten. Erg stijlvol voor op je bureau, een kast of de schoorsteenmantel!

vakantiefoto op houtenblok

Foto op Bamboe

Heb je toch liever een andere houtsoort? Een foto op bamboe is erg stijlvol. Dit komt omdat bamboe een exotisch materiaal is. Het bijzondere van bamboe is de structuur, waardoor jouw foto een luxe uitstraling krijgt. Deze structuur is vooral goed te zien aan de zijkanten van je bamboeblok. Je foto wordt op écht bamboe gedrukt, dus over de kwaliteit hoef je niet in te zitten. Aan de kant van de foto zie je juist de fijne lijnen van het bamboe door je foto heen, wat weer voor een vintage uitstraling zorgt. Met een foto op bamboe haal je dus een uniek en speciaal fotoproduct in huis.

Foto op blok

Een foto op blok is dus een perfecte manier om jouw huis een persoonlijke touch te geven. Een groot voordeel is dat je hem overal in je interieur neer kan zetten. Of dat nu in de vensterbank, op een plankje of op een kast is, je zet hem neer en kunt genieten van jouw mooie foto! Doordat je een fotoblok zonder ophangsysteem bestelt, hoef je hem niet op te hangen en bespaar je dus zowel tijd als lelijke gaten in de muur!
Een fotoblok is alleen verkrijgbaar in kleine formaten, maar hierin is de keuze groot genoeg voor jou. 

Voordelen fotoblok

Hieronder hebben wij nog eens alle voordelen van een fotoblok op een rijtje gezet:

✓ Geen ophangsysteem nodig!
✓ Kan overal in je interieur
✓ Luxe uitstraling
✓ 4 cm blok: dik en stevig!
✓ Twee houtsoorten: berkenplex en bamboe

Prijzen fotoblok

Formaat

10 x 15 cm

15 x 15 cm

20 x 20 cm

20 x 30 cm

30 x 30 cm

30 x 40 cm

40 x 40 cm

Bamboe

€ 28,95

€ 32,95

€ 39,95

€ 49,95

€ 59,95

€ 74,95

€ 89,95

Berkenplex

€ 22,95

€ 24,95

€ 27,95

€ 39,95

€ 49,95

€ 54,95

€ 64,95

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu bestellen