Laden... Even geduld...

Foto Op Hout goedkoop

Foto op steigerhout

Foto op steigerhout goedkoop

Ben je opzoek naar een mooie wanddecoratie? Kan je saaie muur wel wat opvulling gebruiken? Bestel dan nú je mooiste foto op steigerhout bij FotoOpHoutStunter.nl! Iedereen kent wel de meubels van steigerhout, zoals tafels, kasten, bedden en andere steigerhout decoratie. Wat veel mensen nog niet weten, is dat je tegenwoordig ook je favoriete foto op echt, hergebruikt steigerhout kunt bestellen. Dit kan bijvoorbeeld bij FotoOpHoutStunter.nl, waar je meteen de goedkoopste steigerhout print te pakken hebt. Een steigerhouten wanddecoratie is leuk voor boven de bank, in de slaapkamer of bijvoorbeeld in de gang. Een tekst of foto op steigerhout is ook zelf te maken, maar ga dit keer voor gemak en kies voor de prachtige printen of teksten op steigerhout van FotoOpHoutStunter.nl


Wanddecoratie van steigerhout

Steigerhout is de stoerste houtsoort en dus erg geschikt voor mensen met een eigentijds, industrieel of landelijk interieur en voor degenen die opzoek zijn naar een stoere, ruige uitstraling. Steigerhout is structuur, grof en geleefd hout en is redelijk zwaar, wat komt door de dikkere steigerplanken. Het steigerhout dat gebruikt wordt door FotoOpHoutStunter.nl is nieuw hout en heeft wel een grove structuur maar is niet het verweerde vergrijsde hout dat is gebruikt in de bouw. Voordat wij jouw foto op steigerhout afdrukken, worden de planken eerst uitgebreid bewerkt, geschaafd en geschuurd. Zouden we dit niet doen, dan zouden onze printers het binnen de kortste keren begeven en krijgt je foto een lelijke uitstraling. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je foto splintervrij aan de muur komt te hangen, zodat je je er niet aan kunt bezeren. Na het schuren blijft de grove structuur natuurlijk nog gewoon zichtbaar en krijgt het de uitstraling van verouderd steigerhout.

Whitewash behandeling

Spreekt de grovere uitstraling jou nou niet zo aan? Kies dan voor een whitewash behandeling. Zonder whitewash komt de houtstructuur erg duidelijk door de foto heen en daalt er een soort waas over je foto neer. Kies je voor een foto met whitewash, dan wordt er, voordat we je foto op steigerhout printen, een laagje witte verf onder je foto aangebracht. Hierdoor vermindert de zichtbaarheid van houtkorrels, worden de kleuren veel feller, is je foto niet meer vergrijsd, maar is de houtstructuur nog steeds vrij goed zichtbaar (inclusief noesten ;)).

foto-op-steigerhout-stunter-2.jpg

          

Keurmerk van onze goedkope steigerhout wanddecoratie

Een foto op hout is een echt natuurproduct. Omdat wij nog lang van de natuur willen genieten en jullie de beste kwaliteit willen bieden, doen wij aan recycling en gebruiken wij voor jouw foto op steigerhout alleen hout met een FSC en/of PFEC keurmerk. Hierdoor is de kwaliteit van jouw foto op en top en kun je jarenlang van je foto op steigerhout genieten. Doordat steigerhout een natuurlijk product is, is het geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Foto op steigerhout goedkoop bestellen

Wil je helemaal de blits maken, kies er dan voor om jouw foto op steigerhout te laten afdrukken. Bij FotoOpHoutStunter.nl ben je aan het juiste adres! Ondanks onze hoge kwaliteitsstandaarden bieden wij je een foto op steigerhout die erg scherp geprijsd is. Daarnaast hebben wij bij feestelijke dagen ook nog eens een scherpe aanbieding, waardoor een foto op steigerhout bij ieders portemonnee past.

Tijdens het bestellen kun je zelf kiezen of je wel of geen whitewash behandeling wilt en hoe je je planken geplaatst wilt hebben. Daarnaast heb je een ruime keuze aan bewerkingsopties en formaten. Liever geen steigerhout? Naast een steigerhout foto kun je bij FotoOpHoutStunter.nl ook een foto op vurenhout, multiplex en ayoushout bestellen.


 

          

Nu bestellen!